Förbränningstoalett Cinderella

En förbränningstoalett från Cinderella är perfekt för fritidshus och sommarstugor. De fungerar utan avlopp och förbränner avfall till aska. Fritidstoaletter från Cinderella är kända för att hålla hög kvalitet, vara miljövänliga och säkra i drift och erbjuder en komplett lösning för avfall.

Cinderella toaletter

I vårt sortiment finns både kompletta förbränningstoaletter och tillbehör som påsar och installationssatser. VVS Home har även ett stort sortiment av reservdelar till Cinderella förbränningstoalett. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss här, så hjälper vi dig att hitta rätt.

Vad är det för skillnad mellan Cinderella-toaletterna?
Cinderella Premium är den senaste och mest avancerade av toaletterna. Teflonbelagd toalettskål för att engångspåsen inte skall fastna, slutet luftsystem, display med menyval för säkerhetslås på frontluckan, softclose på toalettsitsen. 
Cinderella Comfort är en beprövad modell från 2014 med display och slutet luftsystem. 
Cinderella Classic Har det mesta gemensamt med Cinderella Comfort men utan display. Classic tar luften via toalettutrymmet istället för, som Comfort och Premium, via ett rör in i toaletten. Modellen har utgått.
Cinderella Freedom Gas förbränningen drivs av gasol istället för elektricitet, 12V batteri behövs för fläkt, display och luckfunktion.