Pelletspanna

Hitta en pelletspanna som matchar dina behov i vårt sortiment. Vi erbjuder prisvärda modeller, som är lättplacerade och enkla att installera. Pelletspannorna hos oss har miljömärkning A+, och är därmed ett bra val för miljön. Till pannorna kan du köpa till en mängd olika tillbehör till pelletspannor.  

Bra pelletspanna i hög kvalité

En bra pelletspanna är enligt oss en panna som är effektiv, är lättsotad och har hög verkningsgrad. Vi är därför stolta över att erbjuda högkvalitativa pelletspannor från välrenommerade leverantören BAXI som uppfyller dessa krav.

Pelletspanna – Pris

I vårt sortiment kostar pelletspannorna med pelletsbrännare från ca 50 000 kr och uppåt. BAXI’s pannor är prisvärda alternativ, framför allt om vi ser till vad du får ut för verkningsgrad jämfört med övriga modeller på marknaden. Det gör att investeringen lönar sig i längden. Inne på varje produktsida ser du vilken maxeffekt i kW som pannan producerar. 

Undrar du något kring våra pelletspannor?

Har du några frågor kring pelletspannor eller vill du veta mer om vilken modell som skulle passa din situation? Då är du välkommen att kontakta oss så vägleder vi dig till rätt modell.