CTC luft/vatten

Luft/vattenvärmepumpar av högsta kvalité från CTC

Är du ute efter en luft/vattenvärmepump till ditt hushåll? CTC erbjuder ett brett sortiment av luft/vattenvärmepumpar för att kunna tillgodose olika förutsättningar och behov. En luft/vattenvärmepump överför luftens energi till värme och varmvatten vilket minskar dina uppvärmningskostnader. Eftersom den varken kräver borrhål eller slingor i marken så är den enkel och smidig att installera. Vi erbjuder luft/vattenvärmepumpar med varvtalsstyrning eller start- och stoppfunktion. Vill du också sänka dina värmekostnader? Läs mer om våra energieffektiva och högkvalitativa luft/vattenvärmepumpar nedan.

Våra högkvalitativa luft/vattenvärmepumpar

CTC EcoAir 600
Den här serien nyutvecklade luft/vattenvärmepumpar har varvtalsstyrd kompressor som anpassar sig till husets effektbehov. När det krävs mer värme eller varmvatten ökar värmepumpen effekten och när det behövs mindre går den ner på lägre varv. Underhållsfritt och bekymmersfritt för att du ska kunna ägna dig åt andra saker.

CTC EcoAir 400
Den andra serien är konventionella luft/vattenvärmepumpar som värmer huset och varmvattnet via en kompressor med start- och stoppfunktion (on/off-typ). En konventionell on/off värmepump är lite billigare men ger i sin tur en lite lägre besparing än en varvtalsstyrd värmepump. Våra luft/vattenvärmepumpar är noggrant testade för att garantera dig en trygg och säker investering. Vilka är då fördelarna med att installera en luft/vattenvärmepump?